Nu kommer Lumia 800 til Danmark

Nokia Lumia 800 har høstet store roser hos danske og internationale anmeldere for kombinationen af markedets mest eksklusive design og det intuitive styresystem fra Microsoft. Nokia Lumia 800 lander i de danske butikker den 20. januar 2012.

Nokia offentliggør nu dansk salgsstart for virksomhedens første high end-smartphone med Windows Phone. Nokia Lumia 800 har høstet store roser hos både danske og internationale anmeldere, ikke mindst for designet, der af mange bliver vurderet som det absolut bedste håndværk, der nogensinde er set på smartphone-markedet. Smartphonen er designet af ét enkelt stykke gennemfarvet polycarbonat, der nærmest glider over i den let kurvede, berøringsfølsomme skærm af det hårdføre Gorilla-glas.

Nokia Lumia 800 er den første smartphone fra Nokia, som bygger på Microsofts styresystem til smartphones, Windows Phone 7,5. Ud over en uovertruffen social tilgang med eksempelvis one-touch-adgang til dine sociale netværk og enkel gruppering af kontakter, giver Nokia Lumia 800 også mulighed for enestående integration, hvis man i forvejen er bruger af produkter fra Microsoft – herunder integration til Xbox Live, Office og instant messaging-systemer som Microsoft Lync. Endvidere bringer Nokia også sin velkendte kort-løsning til Nokia Lumia 800, som ud over en almindelig GPS-baseret kortløsning også har dedikeret stemmestyret navigation til bilen.

Nokia Lumia 800 kommer i farverne sort, magenta-rød og cyan-blå og er frigivet til salg i de danske butikker den 20. januar. Prisen vil ligge på ca. 3.900 DKK inkl. moms uden abonnement og eventuelle tilskud.

Niels Kjelstrup
Product Manager, Nokia Danmark

Seneste Populære
2. marts, 2015Microsoft Lumia 640 ... - De to seneste medlemmer i Lumia-familien er k...
27. februar, 2015Følg Microsoft Devic... - I næste uge samles store dele af mobilbranche...
14. januar, 2015Microsoft præsentere... - Microsofts nye smartphones er en kombination ...
11. november, 2014Microsoft Lumia 535 ... - Lumia 535 giver dig 5x5x5: fem gratis integre...
Viser side 1 af 40